Salat med mozzarella, spekeskinke og grillede nektariner

Under 20 min

Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

Bjerke kjøttpølser 900g
Spaghetti 400g
Cherrytomater 2 stk
Gul løk 1 stk (i ringer)

Allergener

Melkeprotein inkl. laktose

Slik gjør du

Fremgangsmåte

1

Grovhakk grønnsaker

Del cherrytomater i to, løken i ringer, grovhakk basilikum og finhakk hvitløken.

2

Ha ingrediensene i en kjele

Ha alle ingrediensen utenom parmesan i en kjele. Fyll på med kokende vann slik at det dekker, og la det hele putre til spagettien er kokt så lenge som anvist på pakken. Husk å rør om jevnlig slik at ikke pastaen ikke klistrer seg sammen.

3

Server

Server hotpot med Bjerke kjøttpølse og topp med raspet parmesan. Vel bekomme, fra den norske bonden!

Innhold


Andre oppskrifter